Klara Otrohet i äktenskap

Posted by Articles Sweden | Posted in Relationships | Posted on 09-06-2011

0

Cope Med Otrohet i äktenskap

Du gifte eftersom du vårdas din partner och du trodde att de brydde sig om dig. Allt verkade vara går bra, men då din make / maka hade en affär.

Den här händelse i ditt liv har krossat din värld och har lämnat din känslomässigt krossad. Du kan inte tänka på någonting men varför din pålitliga partner skulle göra en sådan hemsk sak till dig. Du kanske till och undrar vad du gjorde fel för att orsaka detta ske.

Alla känslor och tankar du har är normala. De svek mot en nära anhörig är djupt rotad i psyket hos alla människor. Den har en sådan djupgående effekter på en individ som de flesta människor inte kan förstå de känslomässiga och psykologiska smärta ett svek orsakar utan att faktiskt uppleva det själva.

Detta är vad som gör otrohet i äktenskap så försåtlig och leder till skilsmässa . Otrohet sätter paret är inblandade på motsatta sidor av de känslomässiga och psykologiska spektrum.

Innan som upptäcks otrogen partner har ingen aning om vad som påverkar deras beteende har på sin partner. När affären kommer ut är de ofta överraskade av deras svek makens reaktion. Detta orsakar oftast den felande maken att bli alltför defensiva och börja rationalisera att vad de gjorde var inte alls lika fel som det var.

för endera partnern att hantera otrohet blir ytterst komplicerad. Inte bara har egna problem att sortera innan antingen kan verkligen tänka försoning, måste de också ta itu med sina mycket motstridiga åsikter.

Efter otrohet, att göra saker rätt är en komplicerad uppgift. Även om båda makarna begär är att fixa relationen, de har en lång väg att gå att känna igen de andra perspektiv. Frustration kan förhindra framsteg när en partner tror den andra inte kan förstå vilka känslor och tankar de har att göra med.

Detta gäller särskilt för de svikna make. Graden av skada är betydligt större än sina partners. Om otrogen make inte kan övertyga dem om att de förstår eller inte tålamod nog att låta dem läka, kommer utvecklingen inte att uppnås.

Men det är inte lika viktigt för svek maken att förstå sin partners position, utan att göra så de är mindre benägna att upphandla sina andra halvan en andra chans för beslut.

Idag är det många fler äktenskap lyckas efter otrohet och mindre så slutar i skilsmässa. Otrohet i äktenskap håller på att övervinna eftersom fler parter lär sig att hantera otrohet genom att aktivt söka information om vad de behöver veta för att återhämta sig.

Write a comment

*