Visa bilder, filer TIFF och andra dokument Ajax Tiff Viewer

Posted by Articles Sweden | Posted in Computers | Posted on 11-06-2011

0

Visa bilder, TIFF-filer och andra dokument Ajax Tiff Viewer

I den här artikeln Låt oss veta mer om Tiff filformat och används tekniskt Tiff Viewer för att visa de relaterade TIFF-bilder. Tagged Image File Format, som oftast förkortas TIFF är ett av de populära filformat för bild lagring, detta är mycket populär bland de så kallade Apple Macintosh kult ägare eller professionell grafisk formgivare eller konstnärer, och detta filformat används även i förlagsbranschen, på samma gång även fotograferna vara att en professionell en eller en amatör både använda detta filformat. Adobe Systems har tagit det under dess kontroll från 2009. Alla upphovsrätten specifikationer för TIFF nu med Adobe Systems efter att ta över från Aldus. Innan Adobe detta filformat som ursprungligen utvecklades av Aldus, som var banbrytande uppfinnare för PageMaker programvara som leder till skapandet av desktop publishing område som också banade väg för skapandet av moderna digitala rättigheter.

Dessa TIFF-bilder format brett stöd av olika bild-manipulation applikationer och även av de olika layout och publicering, samt även olika ordbehandling, fax, optisk teckenigenkänning, skanning och många andra tillämpningar. Det är intressant att notera att TIFF hade inga större uppdateringar sedan 1992, även om den bibehåller sin användning i olika tillämpningar, detta visar sin effektivitet. Men mindre förlängningar av detta format som TIFF / IT (ISO 12.639), / TIFF EP (ISO 12234-2), TIFF-FX (RFC 3949) och TIFF-F (RFC 2306) är baserade på specifikationerna för TIFF 6,0.

Det finns olika varianter av TIFF-format som används inom dokumenthantering industrin närmare bestämt i digital rights management sfär i Document Imaging och även i dokument eller innehållshanteringssystem med hjälp av det som kallas CCITT Grupp IV 2D kompression, stöder den monokroma eller svart-vita bilder, som är den teknik för komprimering som är färg stöds. Dessa dagar när man märker lagringskapacitet tillsammans med nätverksbandbredd en mycket större fråga som ofta stöter på i dagens mest av hög lagringskapacitet scanning, eller servermiljöer eller bland de dokument som skannas i svartvitt som kan bevara lagringskapacitet. Det finns olika TIFF-visningsprogram finns i branschen som kan användas som användas som ett medium för att läsa igenom dessa format bilder över webbläsare eller applikationer, och i dessa dagar av informationsteknologin har det blivit obligatoriskt att gå vidare med dessa.

Dessa format av TIFF har förmågan att spara dokument som är flera sökt i en enda TIFF-fil relativt än en multi flera filer till en enda skannad sida. TIFF: s 2D komprimering av gråskaliga bilder och flersidiga stöd lett till att det skall bli en av de allmänt valt bildformat för faxservrar & faksimil. Även med sin stora popularitet är det mycket strider veta att det varken ISO eller ANSI nivå normer TIFF. Det har varit många undergrupper eller du kan kalla dem sub versioner av TIFF specifikationer som har utvecklats som användningen för mycket speciella ändamål, till exempel i skrivare används för att framställa tidskriften dokument. Av närvaron av den unika SampleFormat (som är en tagg) i 6.0-versionen av TIFF tillåter TIFF-filer för att bearbeta och hantera mycket avancerade pixel datatyper, som omfattar heltal bilder med cirka 8bits per kanal och även med flyttal bilder. Denna mycket speciella tag har gjort 6,0 versionen av TIFF en givande och vanligt format för den vetenskapliga bildbehandling som kräver och kräver utökade precision som TIFF skulle ge lätt. Alla dessa bildåtergivning sker genom mycket sofistikerade TIFF-visningsprogram som finns på marknaden.

Tiff Viewer digital rights management

Write a comment

*